Vriend worden

Vriend worden

Wat fijn dat je belangstelling hebt om onze Vriend te worden! Als Vriend lever je een belangrijke bijdrage aan de Zomercursus Woudschoten. We willen onze Vrienden daarom bedanken met een kleine tegenprestatie.

Doneer je tussen de € 25,00 en € 50,00 per jaar, dan ontvang je onze nieuwsbrieven, inclusief een uitnodiging voor de slotuitvoering. Je bent dan onze Vriend.

Doneer je tussen de € 50,00 en € 100,00 per jaar, dan ben je onze Goede Vriend. Uiteraard ontvang je dan ook onze nieuwsbrieven met uitnodiging voor de slotuitvoering. Daarnaast trakteren wij je op die middag en avond graag op vier drankjes naar keuze. Je ontvangt dus vier jetons.

Doneer je € 100,00 of meer per jaar, dan ben je onze Beste Vriend. We trakteren je dan graag op het diner tijdens de slotuitvoering. Naast de nieuwsbrieven, de uitnodiging en vier jetons ontvang je twee gratis kaarten voor dit buffet.

Vriend worden is heel simpel. Vul het machtigingsformulier in en stuur het op naar vrienden@zomercursuswoudschoten.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van onze Vriendschap. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via hetzelfde mailadres.

De SVZW is geregistreerd als culturele ANBI. Dit betekent dat een gift voor meer dan 100% kan worden afgetrokken in de belastingaangifte. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina ANBI.